Over ons

De gezichten achter Kleine Straat

Hello!

Ik ben Anoek, 28 jaar, moeder van dochter Marre en het gezicht achter Kleine Straat. Samen met mijn man Frank woon ik in het mooie Hapert.

Mijn passie voor mode ontstond al op jonge leeftijd. Ik ging mee op inkoop met mijn vader bij Straatman Mode, maar ook mijn oma heeft me de nodige kneepjes van het vak geleerd! Ondanks dat ik werken in een familiebedrijf te gek vond, besloot ik destijds mijn horizon te verbreden en ben ik verder gaan leren bij OPEN32 en Van Tilburg Mode.

Vervolgens kwam er een gloednieuwe uitdaging op mijn pad! Toen Straatman helaas de deuren moest sluiten, kwam ik er al snel achter dat ik het ondernemen niet los kon laten. Want wat is er nu leuker dan ieder seizoen weer gave collecties in te kopen? En met de klant op zoek te gaan naar de juiste outfit?

Ik ben super trots op het concept dat we hebben weten neer te zetten in Multi-brandstore ZEST. Niet alleen vanwege de vorm, maar ook omdat de rest van mijn familie op deze plek jarenlang een succesvolle business heeft gerund.

Hopelijk zie ik je snel een keertje in de winkel!

Het team van Kleine Straat

Maak kennis met onze fashion advisors!

Anoek

Anoek is de eigenaresse van Kleine Straat. Haar liefde en passie voor het modevak is haast niet te missen. Ze doet er alles aan om het jou naar je zin te maken in de winkel. En wanneer ze op inkoop gaat is ze in haar natuurlijke habitat. ”Mijn dag is pas geslaagd wanneer alle shoppers tevreden de winkel hebben verlaten. Het meest geniet ik van blije klanten die dé perfecte outfit gevonden hebben waarin ze stralen”.