Onze merken

fluweelzachte stoffen, fashionable prints & speelse modellen

QUINCY MAE

Quincy Mae is een prachtig basic babymerk met zorgvuldig geproduceerde collecties. Er wordt namelijk alleen gebruikgemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. De mooiste kleurpaletten, prints en fluweelzachte stoffen zetten de toon. De Quincy Mae collecties zijn gevuld met gemakkelijk te dragen modellen die speciaal gemaakt zijn om het aankleden van je baby zo eenvoudig mogelijk te maken.

LIL’ATELIER

Ook het baby- en kinderkledingmerk Lil’Atelier vind je bij Kleine Straat. Dit Deense merk staat bekend om collecties van hoge kwaliteit, mooie stoffen, maar dan wel voor een betaalbaar prijsje! Zachte kleuren, liefelijke dessins en originele modellen zijn kenmerkend voor Lil’Atelier.

GRO COMPANY

Wij zijn helemaal fan van Gro Company! Dit Deense merk ontwerpt zowel baby- als kinderkleding. De Gro Company collecties zijn tijdloos én van topkwaliteit. Ze omschrijven hun ontwerpen zelf als minimalistisch en Scandinavisch.

MARMAR

Maak kennis met MarMar Copenhagen! Van dit merk koop je de beste basics voor je baby die je eindeloos combineert met andere seizoenscollecties. Maar nog eventjes geduld hoor! MarMar is vanaf augustus/september 2022 te vinden in onze winkel.

YELL-OH!

Ken jij het merk YELL-OH al? Dit speelse kinderkledingmerk wordt gedreven door de levendige verbeeldingskracht van kinderen. Zelfexpressie en verwondering omschrijven dit merk in een notendop. Naast dat de collecties worden gedreven door creativiteit, is het comfortabele gevoel dat de stijlen en stoffen hebben minstens zo belangrijk!

MY LITTLE COZMO

Dit ethische en duurzame baby- en kindermerk mag niet ontbreken in jouw kledingkast! De collecties van My Little Cozmo bestaan uit premium, zachte en eco-vriendelijke designs. My Little Cozmo ontwerpt simpele, frisse en unieke designs. Fijne kleding voor kind én ouder dus!

PINATA PUM

Het merk Pinata Pum staat voor ‘slow fashion’ en wordt gemaakt in Barcelona. Pinata Pum is toegewijd aan lokale productie en werken alleen met hoogwaardige kwaliteit. De comfortabele kinderkleding van dit merk is kleurrijk, origineel met leuke prints en laat kinderen weer kind zijn!

MUSHIE

Meet Mushie! Een Amerikaans babymerk dat bekend staat om hun Scandinavische designs. Van silicone baby slabbertje en handgemaakte fopspeen clips tot organische hydrofiele doeken en bijtspeelgoed. Een prachtig lifestylemerk als het ons vraagt!